Hvad siger brugerne?

b-indkomst.dk er utrolig brugervenligt, så er det sagt. b-indkomst.dk guider dig og de rigtige tal bliver skrevet i de tilhørende korrekte rubrikker på selvangivelsen. Økonomi er en privat sag, men går du rundt og tvivler på at blive bruger af b-indkomst, så lad mig lige pippe, at alene ændringen i mit kørselsfradrag for 2013 og 2014 har (samlet) betydet en tilbagebetaling fra skat på kr. 19.867! Og jeg brugte vel ca. 4 timer på at skrive jobs ind i b-indkomst.dk's lette skema. Såre simpelt. Såååå, de ryger direkte ind på den slunkne kassekredit :0). Tak b-indkomst! Bedste timeløn ever!!!

Flemming, musiker

FANTASTISK og EKSTREMT BRUGBAR hjemmeside, som selv skatte-dummies, som jeg selv, kan finde ud af! På få dage har den allerede sparet mig for mange penge, så tusind tak for dette gode initiativ!! :)

Merete, musiker

Kæmpe TAK for jeres service! Jeg er så glad for, at jeg blev anbefalet at bruge b-indkomst.dk. Det har gjort livet som 22-årig professionel trommeslager betydeligt lettere. Igen, tak for en skidegod service!

Andreas, trommeslager

Jeg er forholdsvis ny på b-indkomst.dk. Jeg skriver egentlig bare for at give en ros! Det er en fantastisk måde at holde styr på sit regnskab også for mange unge mennesker.

Oliver, musiker

Jeg har virkelig haft fornøjelse af at arbejde med b-indkomst.dk. Man får orden på sine honorarer, og styr på hvad man skal lægge til side til skatten. Jeg er ikke specielt IT- dygtig, men systemet er så brugervenligt, at alle kan finde ud af det. Endelig skal det nævnes, at jeg nu får de fradrag, som jeg aldrig har fået før jeg anvendte b-indkomst.dk.

Lise, forfatter & foredragsholder

Sidste år, før jeg brugte b-indkomst.dk, fik jeg en efterskat på 80.000. Ved hjælp af b-indkomst.dk fandt jeg ud af, at jeg blandt andet havde glemt en masse fradrag. Det endte med, at jeg fik halveret min efterskat.

Johan, læge

Jeg er bestemt ingen haj til skatteregler - hvorfor jeg jo allerede elsker b-inkomst.dk:-)

Anonym

Jeg valgte selv at bruge b-indkomst.dk, da det er så simpelt og "idiotsikret." På indholdssiden er jeres side ret genial.

Nick, musiker

Tusind tak for den super flotte og praktiske hjemmeside og service!

Fabian, nycirkus artist

Tusind tak for et utrolig brugbart stykke software.

Magnus, musiker

FANTASTISK!!! :-) Verdens bedste opfindelse! Tak!

Katrine, musiker

Fantastisk koncept, hvor blev jeg glad for at finde jeres side. Tusind tak for lyn hurtig service. Jeg ELSKER det allerede!!

Lise, ekstern personundersøger

Jeg er bruger af jeres side og må sige det fungerer fantastisk.

Per, lyd & lys

Dejligt program! Jeg købte det for nogle uger siden, og det har allerede sparet mig for meget bøvl!

Tobias, Musiker

Jeg har valgt at droppe revisor da dette system kombineret med at have sat sig ind i reglerne gør det lige så godt for mig. Fik en revisor til at tjekke mit sidste regnskab og der var ingen ændringer eller tilføjelser. Systemet er enkelt og nemt!

Katrine, musiker

Jeg vil starte med at sige TUSIND tak for jeres geniale tjeneste - den har gjort mig liv som freelancende musiker MEGET mere overskuelig. Jeg bruger hjemmesiden næsten dagligt og rekommanderer alle mine freelancende kollegaer at bruge den.

Lasse, musiker

Jeg er uddannet musiker fra syddansk konservatorium i Odense og har brugt b-indkomst.dk siden jeg fik min kandidat. Et fantastisk tidssparende værktøj, som gør det nemmere at fokusere på det jeg synes er sjovt, nemlig musikken.

Benjamin, musiker

Jeg har lige taget jeres program i brug, og jeg er ellevild med det! Mage til simpel bogføring skal man lede længe efter! (Og det må i godt citere mig for.)

Louise

Nu har jeg fået det. Det er fandme smart og nemt.

Anne

Jeres service virker VIRKELIG godt! Tak!

Rasmus

Jeg selv, samt mange andre er utroligt glade for det produkt I leverer! b-indkomst.dk er super nemt og overskueligt - jeg henviser til Jer hver eneste gang mine kolleger og medstuderende på
musikkonservatoriet i Aalborg spørger om, hvordan jeg holder styr på min økonomi!

Lasse, musiker

Jeg er vanvittig glad for jeres service!

Nikolaj, musiker

Det er en helt fantastisk side I har gang i. Den hjælper mig virkelig meget, og særligt fordi jeg er et regnskabsfjols. Alt er tilrettelagt, så selv jeg forstår det. Tak:)

Christian Bols, Stand-up komiker

I en travl hverdag er b-indkomst.dk en stor hjælp for mig. Jeg anbefaler det varmt til alle, der har B-indkomst.

Michala Petri, musiker

Tak for et eminent værktøj. Jeg er abonnent på fjerde år nu, og jeg er ovenud tilfreds med jeres service. Det gør det at være musiker MEGET nemmere :-).

Mads, Musiker

"Jeg er i hvert fald VILD med din hjemmeside. Hele forlagsbranchen har bildt mig ind at jeg skulle have virksomhed for at kunne trække fradrag fra, men nu har jeg lært at mit forfatterskab er meget bedre stillet som B-indkomst. Og med din hjemmeside i baghånden er det sååå nemt at føre regnskab med det hele."

Linette, forfatter

Jeg siger tusind tak for hjælpen, I får en kæmpe anbefaling herfra!

Rasmus, DJ

Glad og flittig bruger af b-indkomst.dk! :)

Ricky, musiker

b-indkomst.dk er virkelig det bedste værktøj, når man har B-indkomst!!

Lasse, musiker

Tak. I er med til at skabe overblik og tempo i en ellers kaotisk verden.

Jakob, musiker

Tak for servicen og produktet. Det er rigtig fint og brugbart. Anbefaler det varmt til andre.

John

b-indkomst.dk er en kanon opfindelse!

Otte, sanger

Jeg anbefaler tit b-indkomst.dk til nogen og forklarer dem, at det er det, de skal bruge. Det er jo super nemt at arbejde med og meget overskueligt og et godt værktøj i enhver branche.

Lars

Tusind tak. Hvis der er noget, der giver mig respekt for et firma, så 
er det, at firmaet reagerer så prompte. Fremragende service!

Jonas, organist

Tusinde tak for den fantastiske hjemmeside. Jeg er meget glad for at jeg fik den anbefalet af en ven. Hvor er det bare dejligt I har styr på det. Så slapper jeg bare helt af og fortsætter med at tjene nogle penge :-)

Mariane

I får 5 stjerner af mig! Stor hjælp til dig med b-indkomst. Programmet regner det hele ud for dig og giver et godt overblik. Så nemt og let at gå til. Rigtig god service! De kunne have opkrævet mig for et år ekstra da jeg ikke havde trukket mine data ud (jeg har ikke b-indkomst mere) men de gjorde det ikke. Tak!

Heidi

B-indkomst er et super regnskabsprogram, til folk med B-indkomst. Det bedste i DK. Jeg kan kun anbefale det varmt. Super god kundeservice på alle planer.

Michael

Ekstremt brugervenligt og sublim kundeservice

Rasmus

Genialt program, med en venlig og fantastisk brugerflade, så os, som ikke fulgte med i hverken IT- eller Told og Skat lektionerne i uddannelsesårene, let kan indtaste de oplysninger, som er relevante i forbindelse med B-indkomst/honorar indtægter, hvorefter programmet beregner og fortæller dig præcis HVOR og HVILKE beløb du skal indtaste i din Selvangivelse... Voila - genialt - og TAK.

Flemming

Jeg vil forresten gerne takke jer for en rigtig god service! Det har været en stor hjælp for mig at kunne bruge b-indkomst.dk til hurtigt at overskue, hvad det skulle indberettes til Skat, samt generelt holde styr på indtægt og udgifter i forbindelse med diverse honoraropgaver.

Michelle