b-indkomst.dk - undgå restskat og husk fradrag

Vores brugervenlige løsning hjælper honorarmodtagere med at opnå overblik. Honorarjobs registreres nemt og enkelt. Du undgår skattesmæk og snyder ikke dig selv for fradrag.

“FANTASTISK og EKSTREMT BRUGBAR hjemmeside, som selv skatte-dummies, som jeg selv, kan finde ud af! På få dage har den allerede sparet mig for mange penge, så tusind tak for dette gode initiativ!!" 

Merete

Undgå restskat

Frygter du at få en kedelig restskat? b-indkomst.dk giver dig overblik over, hvor meget du bør sætte til side til SKAT og AM-bidrag - endda korrigeret for kørselsfradrag, andre fradrag og afskrivninger. Dermed har du altid det opdaterede overblik over hele din B-indkomst, inklusiv fradrag. Bruger du b-indkomst.dk behøver du derfor ikke bekymre dig om restskat.

Styr på fradrag

b-indkomst.dk hjælper dig med at styre dine fradrag, så du ikke snyder dig selv. SKAT modtager ingen oplysninger om de fradrag, der knytter sig til din B-indkomst. b-indkomst.dk holder styr på alle dine kørselsfradrag, andre fradrag og afskrivninger - og vi viser dig nøjagtigt hvilket beløb du skal skrive i hvilken rubrik i årsopgørelsen. Så du rent faktisk modtager fradraget.

For hvem?

b-indkomst.dk er for alle, der har personlig b-indkomst - altså B-indkomst via CPR-nummer. Uanset størrelsen på B-indkomsten eller hvilken aktivitet den stammer fra. Om du er musiker, læge, journalist, foredragsholder, DJ, fodboldspiller, billedkunstner, fotograf, idræts-underviser, eller noget helt andet, så er b-indkomst.dk noget for dig. Læs mere her, hvis du er medlem af en A-kasse.

Find på 1 minut ud af, hvor meget du egentlig ved om B-indkomst - KLIK HER.

 

Det er let at bruge b-indkomst.dk - se filmen

 

  • Vores brugervenlige løsning hjælper honorarmodtagere med at opnå overblik.
  • Honorarjobs registreres nemt og enkelt.
  • Du undgår skattesmæk og snyder ikke dig selv for fradrag.