top of page

Hvorfor?

Hvad kan b-indkomst hjælpe mig med at holde styr på? Det er et relevant spørgsmål, som du får svar på her:

Medlemskab af b-indkomst.dk er 100% fradragsberettiget og b-indkomst.dk sørger automatisk for at indregne dette fradrag for dig.

100% fradrag på din licens

100% anonymt

Dine oplysninger på b-indkomst.dk er 100% anonyme. Derfor skal du heller ikke oplyse CPR-nummer eller andre private oplysninger.

b-indkomst.dk sørger for, at du har 100% styr på, hvad du i alt har tjent som b-indkomst, hvad du har tjent pr. måned og pr. type (du kan inddele dine indtægter i alle de forskellige typer du har behov for). Det er vigtigt at have styr på sin b-indkomst – så der er styr på skatten og alle fradragsmuligheder optimeres.

Dine honorarer

(b-indtægter)

b-indkomst.dk sørger for, at du bekræfter, at du har modtaget dine honorarer. Det kan være svært at holde styr på dine honorarer, hvis du har mange arbejdsgivere eller ikke får en fast månedsløn. Det er vores erfaring, at mange glemmer et eller flere af deres honorarer og dermed snyder sig selv for penge! Det sker ikke, når du er medlem af b-indkomst.dk. Vi husker dig nemlig på at tjekke, at pengene ER gået ind på din konto. Alene af denne årsag kan det virkelig betale sig for dig, at være medlem af b-indkomst.dk.

Dine penge

b-indkomst.dk hjælper dig med at huske og styre dine fradrag. Både dine kørsels-fradrag og alle andre typer af fradrag. Mange snyder sig selv for skattefradrag ved ikke at udnytte relevante skatteregler.

Dine fradrag

b-indkomst.dk giver dig det fulde overblik over dine aktiver og de deraf afledte afskrivninger. Det betyder egentlig bare, at du skal skrive, hvad du har investeret i i forhold til din b-indkomst. Det kan være et musikinstrument, dyrere lægeudstyr og andet udstyr, du har brug for i dit professionelle virke. Når du køber udstyr for mere end et vist beløb, så kan du ikke trække det hele fra i et år. Til gengæld kan du afskrive på dit udstyr. b-indkomst.dk gør det meget let for dig: Du kan nøjes med blot at angive hvor meget du købt udstyr for (fx. 15.000), så klarer b-indkomst.dk regnestykket – både for indeværende og fremtidige indkomstår. Du behøver således ikke have styr på beløbsgrænser, afskrivningssatser, etc. Det skal være let for dig, at styre din økonomi korrekt.

Dine afskrivninger

b-indkomst.dk sørger for, at du aldrig behøver frygte at få efterskat, som følge af din b-indkomst. Du har hele tiden et nøjagtigt svar på, hvor meget skat du kommer til at betale som følge af dine honorar-indtægter, fradrag og afskrivninger. Du får fuldstændig klar besked om hvorvidt du har sat for meget eller for lidt af til betaling af b-skat og AM-bidrag.

Din b-skat

b-indkomst.dk viser dig nøjagtig hvilket beløb du skal skrive i hvilken rubrik i din årsopgørelse. Via statistik-siden kan du tydeligt se en opdeling af din b-indkomst. Dermed er du også i stand til meget let at kontrollere de oplysninger, som SKAT har modtaget på dine vegne af dine b-indkomst-arbejdsgivere. Når din årsopgørelse er færdig, kan du under rubrik 12 klikke på et link (inde på din egen årsopgørelse) og derved se SKAT's specifikation af den b-indkomst, der er indrapporteret på dine vegne. Det kunne jo være, at dine b-indkomst-arbejdsgivere fejlagtigt har opgivet en for høj indkomst til SKAT, og så kommer du til at betale for meget i skat. Det opdager du i så fald ved at bruge b-indkomst.dk.

Din årsopgørelse

b-indkomst.dk giver dig økonomisk indsigt og overblik, som du sandsynligvis aldrig før har haft. b-indkomst.dk giver dig detaljeret statistik over dine indtægter - fordelt efter type, dag, måned, profitabilitet og meget mere. Type af indtægter kunne fx. være de forskellige bands/orkestre du spiller i (som musiker), hvilke aviser du arbejder for (som freelancejournalist) eller hvilke hold du underviser (som idrætsunderviser). Du bestemmer helt selv hvilke kategorier dine b-indtægter inddeles i.

Din økonomiske indsigt

Alt dette – og mere til – får du for 75 kr. pr. måned ved årlig betaling. Udgiften til b-indkomst.dk kan trækkes fra i skat, så den reelle omkostning er mindre. Skattefordelen er fra omkring 36 % til 51,5 % (grænsen for topskat) ved fradrag i personlig indkomst, så den reelle omkostning ligger på 36-48 kr. pr. måned efter skat ved årlig betaling. Din nøjagtige efter-skat pris afhænger af din marginal-skat, men bare rolig - det behøver du slet ikke bekymre dig om, for b-indkomst.dk indregner automatisk dit fradrag for medlemskabet af b-indkomst.dk. Du har selvfølgelig 14 dages fortrydelsesret på dit køb af licens til b-indkomst.dk.

Hvad koster det?

bottom of page