top of page
Testimonials

Merete - Musiker

FANTASTISK og EKSTREMT BRUGBAR hjemmeside, som selv skatte-dummies, som jeg selv, kan finde ud af! På få dage har den allerede sparet mig for mange penge, så tusind tak for dette gode initiativ!! :)

Lise - Forfatter

Jeg har virkelig haft fornøjelse af at arbejde med b-indkomst.dk. Man får orden på sine honorarer, og styr på hvad man skal lægge til side til skatten. Jeg er ikke specielt IT- dygtig, men systemet er så brugervenligt, at alle kan finde ud af det. Endelig skal det nævnes, at jeg nu får de fradrag, som jeg aldrig har fået før jeg anvendte b-indkomst.dk.

Katrine - Musiker

Jeg har valgt at droppe revisor da dette system kombineret med at have sat sig ind i reglerne gør det lige så godt for mig. Fik en revisor til at tjekke mit sidste regnskab og der var ingen ændringer eller tilføjelser. Systemet er enkelt og nemt!

Christian Bols - Stand-up komiker

Det er en helt fantastisk side I har gang i. Den hjælper mig virkelig meget, og særligt fordi jeg er et regnskabsfjols. Alt er tilrettelagt, så selv jeg forstår det. Tak:)

Linette - Forfatter

"Jeg er i hvert fald VILD med din hjemmeside. Hele forlagsbranchen har bildt mig ind at jeg skulle have virksomhed for at kunne trække fradrag fra, men nu har jeg lært at mit forfatterskab er meget bedre stillet som B-indkomst. Og med din hjemmeside i baghånden er det sååå nemt at føre regnskab med det hele."

Heidi

I får 5 stjerner af mig! Stor hjælp til dig med b-indkomst. Programmet regner det hele ud for dig og giver et godt overblik. Så nemt og let at gå til. Rigtig god service! De kunne have opkrævet mig for et år ekstra da jeg ikke havde trukket mine data ud (jeg har ikke b-indkomst mere) men de gjorde det ikke. Tak!

Johan - Læge

Sidste år, før jeg brugte b-indkomst.dk, fik jeg en efterskat på 80.000. Ved hjælp af b-indkomst.dk fandt jeg ud af, at jeg blandt andet havde glemt en masse fradrag. Det endte med, at jeg fik halveret min efterskat

Lars

Jeg anbefaler tit b-indkomst.dk til nogen og forklarer dem, at det er det, de skal bruge. Det er jo super nemt at arbejde med og meget overskueligt og et godt værktøj i enhver branche

Tabias - Musiker

Dejligt program! Jeg købte det for nogle uger siden, og det har allerede sparet mig for meget bøvl!

Per - Lyd & Lys

Jeg er bruger af jeres side og må sige det fungerer fantastisk.

Lise - Ekstern personundersøger

Fantastisk koncept, hvor blev jeg glad for at finde jeres side. Tusind tak for lyn hurtig service. Jeg ELSKER det allerede!!

Nick - Musiker

Jeg valgte selv at bruge b-indkomst.dk, da det er så simpelt og "idiotsikret." På indholdssiden er jeres side ret genial.

Lasse - Musiker

Jeg selv, samt mange andre er utroligt glade for det produkt I leverer! b-indkomst.dk er super nemt og overskueligt - jeg henviser til Jer hver eneste gang mine kolleger og medstuderende på
musikkonservatoriet i Aalborg spørger om, hvordan jeg holder styr på min økonomi!

Louise

Jeg har lige taget jeres program i brug, og jeg er ellevild med det! Mage til simpel bogføring skal man lede længe efter! (Og det må i godt citere mig for.)

Rasmus - DJ

Jeg siger tusind tak for hjælpen, I får en kæmpe anbefaling herfra!

Jonas - Organist

Tusind tak. Hvis der er noget, der giver mig respekt for et firma, så 
er det, at firmaet reagerer så prompte. Fremragende service!

bottom of page